Våra katter 


Kirri

Stamnamn: Koka Dzika Bestia*PL
Kön: Hona 
Födelsedatum: 2016-09-21
Färg: Blåsilveragoutimaskerad-vit (Nem as 09 21) 
Stambok: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/427477


Kirri är vår första neva som kom till oss från Polen som liten. Hon är en underbart social katt som alltid är nyfiken på vad som händer och har alltid stenkoll på oss människor. Där det händer något är hon alltid först fram. Ensamhet och att vara ifred är ingenting för Kirri, ju fler människor hon kan vara i närheten av desto bättre. Hon är samlad och elegant och observerar oss med sina kloka ögon.
Hon är också en exemplarisk mamma  och putsar på sina små tills de blänker! Mamma till Kull A, B och D. 

Numera är hon steriliserad! 

För mer bilder kika in i galleriet!


Aurelia AVELSHONA

Stamnamn: SE*Rosenvillans Aurelia
Kön: Hona
Födelsedatum: 2018-03-21
Färg: Blåsilveragoutimaskerad-vit (Nem a 09 21)
Stambok: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/450970


Aurelia är född och uppvuxen hos oss och är en ung och busig fröken med två personligheter. Då adrenalinet slår till är det bara äventyr och bus som gäller, det dundrar i trapporna när hon springer genom huset. Allt kan bli en leksak.  Däremot när hon är färdigsprungen och mätt däremot förvandlas hon ett mysigt gosedjur som ska upp i lillasyster Monikas stora säng nära mamma Kirri och Monika. Tangentbordet på datorn är ofta skönt det med. Framöver ser vi fram emot några kullar från denna fina dam, tidigast från hösten 2018. 

Mamma till kull C!


Galileo AVELSHANE

Stamnamn: Galileo Winter Fantasy *PL
Kön: Hane
Födelsedatum: 2018-08-18 
Färg: NEM n 21, brunagoutimaskerad
Stambok: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/470385

Vår fina Galileo är uppfödningens avelshane. Han bor hos Magdalena på Kungsholmen, där han hålls sällskap av Kapten. Galileo är en busig kille som ÄLSKAR MYCKET uppmärksamhet. Detta är en katt man snubblar över hela tiden då han lägger sig framför en för att fortsätta bli klappad, även när vi inte ser. 

Galileo är pappa till kull C och D här på uppfödningen. 
Dessutom snart pappa till sin 3:e kull med Saltsjö-Boos Hailey. 


Kapten 

Stamnamn: Celtos la Neve*PL 
Kön: Hane 
Födelsedatum: 2018-01-31 
Färg: Blåsilveragoutimaskerad (Nem a 21 )
Stambok: http://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/452685


Kapten kom till oss i somras från Polen. Han bor med storasyster Magdalena på Kungsholmen och var tänkt som avelshane men kastrerad pga allergi. Vi har genom åren haft många katter, och av de har nevor varit de mest sociala. Och bland alla nevor så är Kapten med hästlängder den mest sociala, lugna och keliga katten. Vi brukar säga att han egentligen har en hunds personlighet. Han väntar vid dörren när vi kommer hem, han ska upp i knäna för att sova eller bli klappad nästan precis hela tiden, han vill sova så nära oss som möjligt och därtill spinner han som en gräsklippare.  

På grund av matallergi är Kapten inte tillgänglig som avelshane. Han är inte pappa till någon av våra kullar. 

Toffie

Toffie är vår blandis-ragdoll som har varit hos oss i dryga sex år. Hon har således varit här längst och är en lugn och snäll katt som inte gör så mycket väsen av sig. Hon är vår lilla gulliga, skruttiga tant. För den som ger henne mest utrymme blir hon världens tillgivnaste katt och blir ett riktigt gosedjur. Sängen är hennes borg! 
Även om Toffie inte har en stamtavla kan vi inte låta bli att skryta med henne på vår sida, hon är trots allt en mycket viktig katt i familjen!